Παρασκευή 18 Οκτώβριος 2019

Κοπή Πίτας 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς στις 31 Ιανουαρίου του 2016 την Ταβέρνα "Ο ΝΩΝΤΑΣ" στην Λιβαδειά

Μεγάλη τιμή για όλους μας ήταν η παρουσία της Δημάρχου Λιβαδειάς κ.Γιώτας Πούλου, του Δήμαρχου Ορχομενού κ.Λουκά Υπερήφανου ,του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Λιβαδειάς κ.Δημήτρη Τζήμητρα  και του  προϊστάμενου ΔΕΔΔΗΕ τμήματος χρηστών κ.Σταύρο Οικονόμου καθώς και του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας  κ.Λουκά Παπαχαραλάμπους.

Το Σωματείο τίμησε τον πρώην Πρόεδρο του Σ.Ε.Η ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ κ.Γιάννη Καρρά για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του, με τιμητική πλακέτα.

Ο Πρόεδρος του Σώματος κ.Γεώργιος Παπανικολάου και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλοσώρισαν και ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους Υγεία ,Ευτυχία και Δημιουργία για το Νέο Έτος ενώ ιδιαίτερο κλίμα δημιούργησε σε όλους η παρουσία και τα θερμά λόγια των προσκεκλημένων.

Μετά την κοπή της Πίτας έγινε επιβράβευση στα παιδιά των Μελών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ,και αποχαιρετίσαμε με τον δικό μας τρόπο τους Αποχωρήσαντες Συνταξιούχους Συναδέλφους.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό της Ταβέρνας "Ο ΝΩΝΤΑΣ" για την άψογη εξυπηρέτηση.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοπή Πίτας 2015