Δευτέρα 17 Ιούνιος 2019

Θαυμάσια εκδρομή του ΣΕΗ Λιβαδειάς στο Ναύπλιο

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδρομή των μελών και των οικογενειών του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς την ημέρα του Αγίου Πνεύματος (9/6/14), γιορτή των ηλεκτρολόγων, στην ιστορική και πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου.

   Φθάνοντας στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους από το 1828 έως το 1833, δεν χρειάστηκε να ρωτήσουμε πού είναι η πλατεία Συντάγματος, σε οδηγεί εκεί σαν μαγνήτης μια άλλη αίσθηση, η βουή του κόσμου. Από εκεί κατευθυνθήκαμε στην εκκλησία «ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ» όπου σε κατανυκτική ατμόσφαιρα παρουσία των μελών και των οικογενειών τους τελέστηκε αρτοκλασία. Μετά περιηγηθήκαμε στην κοιτίδα του Ναυπλίου, στην παλιά πόλη και τα σοκάκια της, θαυμάσαμε τα παραδοσιακά της κτίρια και την αρχιτεκτονική τους, επισκεφθήκαμε τα Μουσεία, το Μπούρτζι και το φρούριο στο Παλαμήδι. Πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η προγραμματισμένη συνάντησή μας με τον πρόεδρο του Σ.Ε.Η. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, με έδρα το Ναύπλιο, κ. Χρόνη Κωνσταντίνο και τον Γ. Γραμματέα κ. Κρεμύδα Δημήτριο, όπου ανταλλάξαμε ιδέες, απόψεις και προβληματισμούς που αφορούν τους συναδέλφους και τον κλάδο.

  Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, επισκεφθήκαμε τις Μυκήνες και με ενδιάμεση στάση στο Λουτράκι φθάσαμε στην Λιβαδειά. Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν άριστες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας και τις οικογένειές τους για την άψογη συμπεριφορά και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεργασία για τη διεκπεραίωση της εκδρομής, αλλά και το Τουριστικό γραφείο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TRAVEL για την οργάνωση και την ασφάλεια του ταξιδιού.