Δευτέρα 17 Ιούνιος 2019

Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του ΣΕΗ Λιβαδειάς

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστάτων Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς. Ολα τα Μέλη με τις οικογένειές τους τίμησαν την εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ερατώ»   στη Λιβαδειά, το πρωί της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2014. 

   Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Καρράς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (φωτ. δεξιά) καλωσόρισαν και ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους ΥΓΕΙΑ - ΕΥΤΥΧΙΑ - ΕΙΡΗΝΗ  - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για το Νέο Ετος. Μετά την κοπή της πίτας έγινε επιβράβευση στα παιδιά των Μελών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ αποχαιρετήσαμε τους αποχωρήσαντες συναδέλφους λόγω συνταξιοδότησης,      οι οποίοι μας ανταπέδωσαν τις ευχές και μίλησαν με θερμά λόγια καρδιάς για το Σωματείο και το έργο του. 

 Τους ευχαριστούμε πολύ, με την ευχή, πως και οι νεότεροι που θα ακολουθήσουν, ξεπερνώντας τις δυσκολίες των καιρών, θα ανεβάσουν το πήχη ψηλότερα. Ακολούθησε  μπουφές συνοδεία ποτού και μέσα σε ζεστό και αλληλέγγυο κλίμα έκλεισε η εκδήλωση.

                                  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόσκληση Εσπερίδας – Τεχνικής παρουσίασης »